FishCareVet

Dierenarts Tim Barbé

KOI, uw passie
mijn specialiteit!

JAARLIJKS VERLOF – CONGÉ ANNUEL – HOLIDAY

De praktijk is in jaarlijks verlof tot 21 juli. Voor dringende gevallen contacteer Collegae Maarten Lammens (Vl.Brabant 0476202591 tot 16/7), Eef Donne (O/W-Vl 051584981 tot 15/7), Bram Meersman (Vlaanderen 0474518478) of Stijn Verbinnen (Vlaanderen/Wallonie 0476889703). Voor afspraken die niet dringend zijn kan je reeds je gegevens doorsturen en geven wij een datum door zodra mogelijk. Tijdens ons verlof zullen geen producten uitgeleverd worden via de bestelpagina en kunnen we geen betalend advies geven.

mvg Tim B.

Praktijk – bureel :

Tamara, onze laborante/assistente, staat je te woord voor het maken van afspraken, nazicht van de planning, ontvangen van berichten, info over onze manier van werken, doorgeven van laboresultaten, het beantwoorden van algemene vragen, afleveren van bestellingen, etc.

Telefonisch contact : op weekdagen van 09u tot 13u, maar op woensdagen tot 12u. Indien de lijn bezet is of we kunnen de telefoon niet beantwoorden wegens drukte : gelieve een mail te sturen of het contactformulier in te vullen op de website. Je kan ook op een later ogenblik ons terug proberen te contacteren.

Via mail : tamara@fishcarevet.be
SMS Tamara : 0032473171962

We trachten om berichten via mail of het contactformulier op werkdagen binnen de 24u te beantwoorden. Op vragen over behandelingen van zieke vissen die we niet onderzocht hebben kunnen we geen antwoord geven, we kunnen wel een afspraak maken om het probleem te onderzoeken.

Feestdagen : gesloten
Zaterdagen & zondagen : gesloten

Afleveren van bestellingen die opgehaald worden in de praktijk kunnen buiten de openingsuren mits afspraak.

Medisch secretariaat :

Op sommige momenten schakelen we de lijn door naar een medisch secretariaat. Deze mensen kunnen je vraag noteren en aan ons doorgeven. Zij zetten zelf geen afspraken op de agenda maar kunnen de agenda wel nakijken. Ze kunnen algemene info over de praktijk delen, onze manier van werken, en de info die beschikbaar is op de website duidelijker maken. Op momenten dat wij zelf niet telefonisch bereikbaar zijn hebben de klanten zo een contactpunt indien het moeilijk is om via de website of per mail ons te contacteren. Deze mensen geven geen medisch advies!

Het medisch secretariaat zal oproepen beantwoorden wanneer Tamara bezet is en tussen 8u s’ochtends en 20h s’avonds. Op zaterdagen van 8u tot 14h.

Dierenarts :

Tim zelf is telefonisch niet bereikbaar. Die zit met de handen in het water, is een zieke vis aan het onderzoeken, geeft uitleg aan klanten op huisbezoek, en is eerlijk gezegd ook een beetje veel telefoonschuw. In uiterste nood : vissen reageren slecht op een pas ingestelde behandeling of de dierenarts is net vertrokken en zijn materiaal vergeten bij een visite.. stuur dan een SMS of whatsapp naar 0477640674 aub en we contacteren je zo spoedig mogelijk terug.

Hoe is Tim zelf dan bereikbaar? Alle mails en het contactformulier van op de website komen in de mailbox van de praktijk en ook van Tim terecht. Op die manier kan je persoonlijk terug gecontacteerd worden, meestal via mail/bericht, soms eens telefonisch. Dat gebeurd in regel op werkdagen binnen de 24h.

Een mail/SMS/whatsapp mag je sturen op elk moment van de dag.. we reageren volgens beschikbaarheid. We trachten wel te reageren binnen de 24h maar enkel op vragen over afspraken/verloop van een ingestelde behandeling. Voor vragen over ziekte- en probleemgevallen bekijk je best eerst de FAQ op de website of je kan betalend digitaal advies aanvragen via het contacformulier.. we stellen echter geen diagnose noch behandeling via de digitale weg, je krijgt dan de mogelijkheid voor het maken van een afspraak.
Op zondagen ligt de telefoon in een schuif en besteden we tijd met het gezin, s’avonds zouden we de mails/berichten durven bekijken om te reageren op berichten die van toepassing zijn op de planning van de dag nadien. Op zondagen zijn we al te vaak gestoord geweest voor onbenulligheden (maken van afspraken voor de week nadien, kleine vragen, etc. ) dat we het niet meer zien zitten om oproepen op zondagen te beantwoorden. We doen geen huisbezoeken meer op zondagen.

We zijn geen spoeddienst, we zijn beperkt in beschikbare handen, doen wel onze uiterste best om een zo goed mogelijke service te bieden en hebben geïnvesteerd in een zo goed mogelijke communicatie via onze website, telesecretariaat, gepersonaliseerde teleservice en indien de budgetten het ooit toelaten een extra paar handen.

Regioronden per dag tijdens het seizoen (april tot oktober) :

  • Maandag: Oost-vlaanderen (omgeving Opwijk, Londerzeel, Sint-Niklaas, Hulst, Lokeren, Dendermonde)
  • Dinsdag: Vlaams-Brabant (omgeving Wemmel, Mechelen, Heist-Op-Den Berg, Kampenhout, Steenokkerzeel, Waterloo)
  • Woensdag: West-Vlaanderen & Noord-Henegouwen (omgeving Ath, Doornik, Lille, Kortrijk, Waregem)
  • Donderdag: Oost/West-Vlaanderen (omgeving Gent, Zelzate, Terneuzen, Brugge, kust)
  • Vrijdag: Vlaams-Brabant (omgeving Leuven, Diest, Brussel, Overijse, Charleroi, Mons)
  • Zaterdag: omgeving Brussel (Lennik, Dilbeek, Ternat, Asse, Ninove, Halle)
  • Zondag: gesloten

Planning :

Weekdagen : normale bereikbaarheid, Tamara beantwoordt de telefoon mits beschikbaar (tussen 09u en 13u – 12u op woensdagen). contacteer ons gerust via mail of het contactformulier buiten de openingsuren of indien niemand bereikbaar is (24/24)

Zaterdag : Weekend! Mogelijks krijg je het telesecretariaat aan de lijn (tussen 08u en 14h), buiten de openingsuren kan je ons gerust een mail sturen of het contactformulier invullen

Zondag : Gezinsdag! We zijn niet bereikbaar en doen geen consultaties! buiten de openingsuren kan je ons gerust een mail sturen of het contactformulier invullen. S’avonds bekijken en beantwoorden we soms nog eens de mails die betrekking zouden hebben op de planning van de dag nadien. Er is geen spoeddienst noch wachtdienst.

Feestdag : Gesloten! We zijn niet bereikbaar en doen geen consultaties! buiten de openingsuren kan je ons gerust een mail sturen of het contactformulier invullen. S’avonds bekijken en beantwoorden we soms nog eens de mails die betrekking zouden hebben op de planning van de dag nadien. Er is geen spoeddienst noch wachtdienst.

Vakantie : Gesloten! We zijn in verlof dus niet bereikbaar, er zijn geen consultaties en we leveren geen bestellingen uit. De praktijk is gesloten tot …. Je mag altijd een mail sturen of het contactformulier invullen, je krijgt een autoreply maar zodra we terug aan de planning gaan werken nemen we dan contact op.

AGENDA

Paasmaandag 1 april : Feestdag : Gesloten!

4 april tot en met 11 april : wegens verlof is Tim vandaag niet bereikbaar noch beschikbaar

20 & 21 april : je kan ons vandaag bezoeken op de Koishow te Affligem

1 mei : Feestdag

9 mei : Feestdag

10 mei : Brugdag. Consultaties enkel op afspraak!

19 mei : Zondag. Gesloten!

20 mei : Feestdag. Gesloten!

8 juli tot en met 20 juli: Vakantie = Groot verlof = GESLOTEN

21 juli : zondag/Feestdag

3 augustus tot en met 6 augustus : wegens verlof is Tim vandaag niet bereikbaar noch beschikbaar

15 augustus : Feestdag.

22 augustus tem 27 augustus : wegens verlof is Tim vandaag niet bereikbaar noch beschikbaar

1 november : Feestdag.

21 december tem 5 januari : Vakantie